BOU, subministraments tècnics integrals

especialitzada en la comercialització de components industrials

BOU a la província de Girona

Amb delegació per a la província de Girona/Costa, hem incorporat productes de ferreteria industrial dins l’amplia gamma de la nostra empresa i donar un servei més proper als nostres clients de les comarques gironines incrementant l’activitat en aquest territori, tot impulsant la qualitat i la proximitat com a característiques de la nostra tasca.

Les instal•lacions estan ubicades al Polígon L’Estació de Blanes al carrer La Safa 10, nau 30, des don donem tractament professional, productes referenciats de les marques més punteres i oferim el millor servei en Pneumàtica, Hidràulica, Estanquitat, Rodaments, Transmissió, Ferreteria Industrial i qualsevol altre producte industrial, amb un excel•lent servei logístic.

Subministrem des de components independents fins a sistemes complerts, assessorem i formem.
 

BOU/GIRONA associat al grup Cofac

.
COFAC és avui dia una de les Organitzacions del Sector de Ferreteria de major volum de negoci de l'Estat. 

Engloba 223 associats, i prop de 280 punts de Venda. La central de GRUPO COFAC està situada a Parets del Vallès, en el Polígon Industrial Can Volart, ocupant un total de 25.000 m2 de terreny propietat de la Cooperativa. La situació estratègica de les instal·lacions permet una agilitat logística fonamental per a donar el millor servei als seus socis.Actualment disposa d'un magatzem amb una Superfície Total de 20.500 metres quadrats, dels quals, una part comprèn un "silo" totalment automatitzat amb 18 metres d'altura, i un volum útil de 54.000 metres cúbics. A més està dotat de G.S.A, amb radiofreqüència que permet una millor gestió de les ubicacions del producte, optimització d'inventaris, una millor gestió d'estocs i un sistema de treball on-line. Els Magatzems de Grupo Cofac alberguen prop de 30.000 referències de producte.

LA NAU BOU_BLANES


Departament comercial
Jordi Pagès
972 982 101
jpages@bousti.com

Botiga
C. de la Safa, 10 Nau 30
972 982 101
jpages@bousti.com

Departament d'Administració
93 889 21 27
adeharo@bousti.com


 Localització